Димитар Станков iMuscle Cyprus

Официален дистрибутор на iMuscle SARMs в Кипър

Телефон за връзка: +35799880855

iMuscle SARMs

Всеки САРМ дистрибутиран от iMuscle и неговите партньори в Европа е придружен от сертификат за качество и подробно обяснение за съставът на продукта и неговото действие.

Ние предлагаме най-конкурентно способни цени придружени с топ качество, тъй като за разлика от много други компании имаме директно изграден канал за производство, пакетиране, дистрибуция и маркетинг.

Често задавани въпроси

Какво е САРМ?

Сармс селективно подбират на кои андрогенни рецептори да въздействат. Това ги прави безопасни въпреки че предизвикват същото действие което и стероидите, но ефектът им се фокусира само върху укрепване на тъкани, увеличаване на мускулна маса и изгаряне на мазнини без хормонално въздеиствие.

Защо вредят по-малко?

Както казахме те не засягат второстепенни полови органи, не са токсични и не причиняват хормонален дисбаланс. Това е защото само симулират действието на стероидите, тоест карат организма да подаде сигналът за растеж без наличието на повече тестостерон, естроген и/или други хормони.

Как работят САРМс?

САРМс оказват специфично влияние върху Андрогенните рецептори в тялото, като по този начин карат тялото да изгради големи количества мускулна маса и/или да изгори мастната си тъкан, използвайки я като главен източник на енергия. Това се случва за изключително кратък период от време с видими резултати в първите 7 до 30 дена, в зависимост от САРМ-ът който ще използваш.  Главната идея на САРМс е да изместят стероидите в хормоналната терапия, поради липсата на силно проявени странични ефекти които можеш да очакваш от стероидите.

Кога идват резултатите?

При някои САРМс като Лигандрол идват доста бързо в повечето случаи, 10 до 14 дена са достатъчни за да се забележат очевидни промени. Обикновено един цикъл за мускулна маса може да доведе до покачване на 2-3 кг мускулна маса за 6 седмици в зависимост от дозата и стажа на потребителя.

Информация за клиенти

безплатни мостри

Обади се на 0895658580

iMuscle Социална медия