Изберете страница

Защо САРМс са толкова ефективни, обещаващи и безопасни?

Ако си спортист задължително трябва да знаеш, че SARM или селективни андрогенни рецепторни модулатори, са много обещаващи и мощни спортни суплементи. Ако трябва да ги подредим по сила, с други спортни суплементи те биха изглеждали така: (Хранителни добавки < САРМ < Стероиди), което означава, че те са по – силни от добавките и по – слаби от стероидитие. Но кое е специалното в тях? Нали в крайна сметка, преди всичко е най – важно да запазим здравословното си състояние отлично, а не да го жертваме в името на добре изглеждащо тяло. Обяснено на достъпен за всеки език САРМ работи по следния начин: ще дадем пример със стероиди и САРМ: Ако вашето тяло има 5 ключалки – за черен дроб, бъбреци, полови органи, окосмяване, покачване на мускулна маса. Стероидите ще отключат всички тези ключалки и ще повлияят положително на покачването на мускулите ви, но ще повлияят зле на останалите 4 фактора които вие не искате да отключвате. Приемането на САРМ (така наречени СЕЛЕКТИВНИ МОДУЛАТОРИ) ще отключи точно тези фактори които вие искате (покачване на мускулна маса, изчистване на мазнини и др.), но няма да повлияе на другите органи и тъкани в организмът ви отрицателно!

Анболни стероиди vs SARMs

Всеки приемал стероиди, знае че те крият доста опасности като: свиване на тестисите, загуба и забавяне на сперматозоиди, акне, гинекомастия, оплешивяване, ниско либидо и още други все така неприятни странични ефекти. Тук идва ред да разберем защо SARM са толкова предпочитани сред аудиторията от професионални спортисти, до хора с много ниска физическа активност. САРМ ще ви даде до 70% от резултата, който биха ви дали стероидите. Някои SARM’s са 90 пъти по-анаболни от стероидите, но след 15 години изследвания върху експериментални субекти те не отчитат почти никакви странични ефекти! Да точно така! Разбира се, това се отнася за прием в нормални дози, нали все пак дори и водата си има доза на токсичност. През 2012 година на олимпиадата в Лондон доста от атлетите са дали положителна проба за употреба на SARM, което подсказва, че наистина са надежни и работят много добре (едва ли атлети на световно ниво биха си позволили да приемат нещо което не работи добре, нали?). Тук идва и въпроса защо не са така разпространени и познати в България? В Америка, Западна Европа, Украйна, Русия и др. са много популярни, но тук както винаги нещата идват с леко закъснение. И щом сте попаднали на тази статия, значи набират скорост! Показват много висока поносимост при над 95% от потребителите приели САРМс. Уникално тяхно свойство е, че резултатите идват доста бързо. При някои хора още от първите дни, при други до 2-3 седмици! Няма да стоиш и да се чудиш – ”това нещо работи ли”? Няма такъв вариант! Буквално усещаш как САРМс работят и виждаш резултатите! Има SARMs за всяка твоя цел: бързо покачване на чиста мускулна маса, увеличаване на силата, увеличаване на издръжливостта, изгаряне на мазнините, релеф, плътност, изчистване, за основен период, дори и за значително покачване на нивата на хормон на растежа! До тук ви запознахме на разговорен език с тези уникални суплементи и се надяваме да сме били полезни и да ви е било интересно! За по-любознателните, даваме още по-подробна информация за САРМ,  като цяло и за всеки отделен продукт , за който може да продължите да четете по-долу.

Как работят SARMs и защо са може би по-добри от стероидите

Използването на стероиди за подобряване на хормоналният баланс в организма е като опит да поправиш счупеният дисплей на чисто новият си телефон като го блъскаш с чук… Стероидите помагат за изграждането на мускули, като увеличават тестостеронът в организма, което от своя страна увеличава протеиновият синтез в клетките и води до натрупване на мускулна маса и изгаряне на мазнини. Това са главните анаболни плюсове на стероидите, които са наистина добри. Но за жалост стероидите си взаимодействат с черният ти дроб, простата ти, сърцето ти, интимните ти органи, (което води до смаляване на тестисите при мъжете и уголемяване на клитора при жените) и също така с второстепенните полови характеристики, ( промяна на гласа, растеж на косми по тялото, натрупване на мазнини под зърното при мъже, акне и тн.). Тези странични ефекти се дължат на андрогенните свойства на стероидите. Проблемът е, че повечето стероиди са толкова анаболни колкото са андрогенни, което означава, че е твърде вероятно да покачите мускулна маса, както и да претърпите смаляване на тестисите или уголемяване на клитора. Именно тук, SARMs изпъкват като иновационнен продукт, защото те са много по-селективни, в сравнение със стероидите. Някои SARMs са 90 пъти по-анаболни от стероидите, като не проявяват почти никакви андрогенни свойства. Това означава, че е възможно да натрупаш мускули и да стопиш мазнини без да ти изчезнат тестисите или да ти порастне клитора. Също така всички SARMs се приемат орално, няма нужда от инжектиране. Има много различни SARMs и в тази статия ще обсъдим най-популярните, както и техните плюсове и минуси. Нека да започнем с най-популярият SARM а именно MK-2866.

Ostarine MK-2866 покачва мускулната маса и изгаря мазнините

Дозина изследвания на ефектите на MK-2866 върху хора определят Ostarine като един от най-добре проучените SARMs. Тези проучвания откриват, че той е изключително ефективен в изграждането на мускулна маса, без проява на значителни странични ефекти. Мъжете и жените в проучването приемат Ostarine за 12 седмици, като в този период покачват мускулната си маса от 3 до 4 килограма, без никаква промяна в диетата или тренировъчният им режим. Част от субектите не са извършвали никакви физически дейности през периода от 12 месеца, и въпреки това те са успели да покачат 1.5 килограма мускулна маса без абсолюно никакво натоварване.

Странични ефекти от Ostarine MK-2866

В изследванията направени върху MK-2866 няма проявени странични ефекти. Въпреки това по данни от потребители след прием на високи дози от 8 до 12 седмици се забелязва леко подтискане на натуралният тестостерон, като нивата се стабилизират няколко седмици след прекратяване на Остарин.

Какви дози от Ostarine се използват

Няма официално структурирана дозировка, по която може да се употребява Ostarin, но по данни от потребители 20-30мг за мъже и 10-15мг за жени са посочени като оптимални дози от 4 до 6 седмици. След прием е желателно да следва почивка от поне 2-3 седмици, така организмът може да се балансира и да бъде готов за следващия прием. Остарин, действа най-добре в комбинация с диета и тежки тренировки. Може да закупите Остарин от iMuscle.

Ligandrol LGD-4033

Ligandrol също е един от добре изследваните SARMs. LGD-4033 е преминал през няколко изследвания на ефектите му върху хора с много интересни резултати. Клинично здрави мъже, които приемали Лигандрол за 4 седмици забелязали значително нарастване ма мускулна маса. Единственият страничен ефект, който се проявил, е краткосрочно подтискането на собственият тестостерон, произвеждан от тялото. Дори употребата на 1мг на ден е довела до натрупване на мускулна маса, колкото по-висока е дозата, толкова по-засилено е покачването на маса. В друг експеримент, субектите приемали до 22мг на ден без странични ефекти. Ligandrol LGD4033 също така увеличава сексуалното желание, здравината на костите и ставите, без да уврежда простата или черният дроб. LGD 4033 не стимулира само по себе си изгарянето на мазнини, просто допринася за много бързо нарастване на мускулна маса.

Странични ефекти от Ligandrol

LGD-4033 най-вероятно ще окаже леко подтискане върху собственото ти производство на тестостерон, но за много кратко време. Изследването показва, че тестостерона на участващите се е понижил при по-високи дози Лигандрол, но нито един от участниците не е паднал под нормалните нива на тестостерон. Въз основа на казаното, не би било разумно да използвате този SARM ако нивата ви на тостестерон са вече ниски.

Какви дози от Ligandrol се използват

Потребителите докладват успехи с доза от 5-10мг LGD-4033 на ден, за 4 седмици. Изглежда, че колкото по-висока е дозата, толкова повече и по-бързо се покачва мускулната  маса. Но от друга страна, колкото по-висока е дозата, толкова по-голям е шанса собственият ти тостестерон да падне под нормите. Някои потребители взимат по 15-20 милиграма за периоди по дълги от 4 седмици, което е рисковано. Препоръчително е след периодът от 4 седмици да се спре приемът, докато организма се нормализира напълно (3-4 седмици), след тази почивка приемът може да продължи. Ето и от къде може да закупите Ligandrol.

Cardarine GW501516

Според изследванията Cardarine проявява своят ефект 1 до 2 часа след прием, ( възможно е и по-бърза активизация). В тестовите субекти, Кардарин, комбиниран с 4 седмична кардио програма, е увеличил времето, за което субектите са можели да бягат с 68% и разстоянието, което са покривали при бягане с 70%, също така GW501516 е увеличил двойно мускулната издръжливост. Cardarine увеличава растежа на мускулните клетки с 50%, което позволява на мускулите да генерират повече сила, без да се изтощават. GW501516 изгаря и мазнини, докато се подържа мускулна маса и като запазва и предпазва мускулите от атрофиране, при дефицит на калории.

Странични ефекти на Cardarine GW501516

За сега няма научно доказани странични ефекти, които се причиняват от кардарин, нито са били докладвани такива от потребители. Кардарин няма подтискащи свойства върху тестостеронът в каквито и дози да бива приеман.

Как да дозираме Кардарин

Cardarine работи най-добре, когато се разделя на 2 дневни дози по 10мг сутрин и 10мг следобед при мъже и по 5мг сутрин и 5мг следобед при жени. Кардарин може да се приема за по-дълги периоди от време, поради липсата на странични ефекти. Въпреки това прием по дълъг от 12 седмици е нежелателен. GW501516 се комбинира доста добре с LGD-4033 и MK-2866. Закупете го от тук.

Andarine S4

S4 (Аndarine) беше най-ранният SARM, набрал популярност за първи път в Олимпийските игри през 2008, преди да забранят приемът на SARMs от професионални атлети. Потребителите докладват, увеличаване на мускулна маса, сила, както и изгаряне на мазнините. S4 работи най-добре в комбинация с други SARMs, като MK-2866 и LGD-4033. Тъй като Andarin контрира подтискането на тостестерон.

Странични ефекти на S4

При много високи дози (60-70мг), S4 може да причини затруднено настройване към светлината (вечерно време), което води до краткотрайно понижаване на зрението при липсата на достатъчно светлина. Това може да се контрира, ако S4 не се приема всеки ден ( 5дни прием, 2дни почивка).

Как да дозираме Andarin S4

Препоръчителн прием на Андарин е 40мг дневно разделени в 2 дози по 20мг, като може да се добавят допълнително 10мг (пожелание) за още по-бърз ефект. Цикълът на употреба не трябва да е по дълъг от 6-8 седмици. Може да го намерите тук.

Ibutamoren MK-677

Единственият САРМ, който играе ролята на синтетичият хормон на растежа, но вместо да вкарва външни дози хормон на растежа, МК-677 стимулира хипофизната жлеза да произвежда в пъти повече растежен хормон. Това дава позтиви, като спомага за натрупването на мускулна маса при тренировки, изгаря мазнини и подобрява метаболизма заедно с енергийните нива. При продължителна употреба (6-12 месеца), Ибутаморен има подмладяващ ефект върху потребителите, премахва бръчките и прави кожата по-гладка. Други позитивни свойства на този САРМ са премахване на умората, депресията и растежа на косата. iMuscle гарантира най-качествените САРМс продукти в България. Изследвания показват че 10мг Ибутаморен може да се развни на 2-3 iu (единици) растежен хормон.

Странични ефекти Ibutamoren MK677

Най-честите нежелани реакции на SARMs Ibutamoren са повишаване на апетита и преходни, леки отоци в долните крайници и мускулни болки.Няколко проучвания Заключение САРМс набират скорост и на Българският пазар и скоро определено имат потенциала да изместят стероидите в хормоналната терапия, поради тяхната ефективност и безопастност. Може да разгледате мения за САРМс побликувани в главната стрница на iMuscle, информацията там може да ви бъде полезна за да направите вашият избор.

Ibutamoren MK-677 препоръчителна доза

Ибутаморен е ефективен при дози от 20-30мг за мъже и 10-15мг за жени. Ефектът на този САРМ трае 24 часа, което означава, че най-логично е да се приема сутрин или вечер. Някои от потребителите чувстват умора първите 2 до 3 седмици. Поради този факт може да предпочетете приемът да се състои вечерно време, преди лягане.

Информация за клиенти

За нас

Контакти

Условия за ползване

Поръчки на едро

0885046226

безплатни мостри

Обади се на 0885046226

iMuscle Социална медия