Изберете страница

Мнения Ибутаморен

Спрях се на Ибутаморен защото цикъл със инжекционен HGH ми излизаше твърде скъпо, това е нещо което изисква дълъг прием от поне 6 месеца. За мое учудване останах много приятно изненадан от Ибутаморен още първата седмица усетих мускулите ми по пълни и издути, с втората седмица доиде и подобреният сън и постепенно започна да се засилва и горенето на мазнините. Смятам да заложа да дългосрочният прием.

Мнения за Ибутаморен

Тук може да видите директните коментари от нашият онлайн магазин, за да видите повече информация за продуктите, моля влезте в магазинът.

Ибутаморен

Любо007 - Ибутаморен 5/5

”Човеееек супер ме напомпва чувствам се като ходещ танк 😀нагоре сум с 3кг а го пия от месец и половина, добре е не съжалявам за парите даже мисля да го продължа най-накрая продукти дето си пработят както трябваа! иначе в тая шибана българия само ментета…”

Данаил - Ибутаморен 5/5

”Абе незнам как се отслабва от това :Д смисъл изчисти ме добре ама не можах да си обясня как понеже постоянно бях гладен и се тупках като животно :Д”

Ибутаморен

Sasho - Ибутаморен 5/5

”Mnogo sum dovolen samo deto neshto mn mi iztrupvaha prustite i neznam sqkash vuobshte ne mi se spe6e napravo po 3-4 chasa maks i sum buden interesno deistva mn vuztanovqva”

Жулиен Коев – Ибутаморен 5/5

Ташак няма обаче сякаш почна да ми расте косата отстрани където беше оредяла… Направо не знам :Д чак ми е странно, смисъл очаквах си да кача маса това онова комбинирах го с лигандрол и така и стана, но това с косата не знам човек в шок съм :Д

Информация за клиенти

За нас

Контакти

Условия за ползване

Поръчки на едро

0885046226

безплатни мостри

Обади се на 0885046226

iMuscle Социална медия